Nieuwe Sneakers logo

Home » Model » Nike

Nike sneakers

6791 sneakers gevonden

6791 sneakers gevonden

Kies merk

Model

Doelgroep

Maat

Kleur

Hier vind je de grootste collectie Nike schoenen! We gaan dagelijks voor jou op zoek naar de nieuwste Nike sneakers. Je vindt hier een wisselende met alle hippe dames en heren sneakers.

Het aanbod op deze website is unieke mix van alle verschillende Nike modellen in de vetste kleuren combinaties. Elke dag zoeken we naar aanbiedingen en passen we de prijs aan. Heb je een mooie sneaker gevonden dan wordt je doorgestuurd naar de juiste winkel. Alle winkels op deze website zijn door ons gecontroleerd zodat je veilig kunt winkelen.

Check de populairste Nike heren & dames sneakers van dit moment

Nike is de bekendste sneaker producent. Het heeft een marktaandeel van meer dan 40%. Elk jaar worden er nieuwe modellen uitgebracht van veel verschillende Nike sportschoenen. De bekendste modellen zijn de Air max uitvoeringen. Deze zijn al tientallen jaren te koop. Hier worden keer op keer nieuwe colorways aan toegevoegd. Ook de Huarache is een gewilde sneaker. De populariteit van deze gympen neemt jaarlijks toe. Ook concurrenten als Adidas, Asics en New-Balance hebben zich in deze markt gestort.

Toch blijft Nike veruit het populairste merk. De sneaker komt voort uit de sportwereld. Veel gymschoenen en hardloopschoenen zijn uiteindelijk sneakers geworden. Ze zitten natuurlijk comfortabel en dat is het belangrijkste.

De bekendste modellen van Nike

We hebben het net al even gehad over de bekendste modellen. Zoals aangegeven was de Nike Air Max het populairst. Dat komt omdat deze schoen in tientallen verschillende modellen te verkrijgen is. Het woord air zegt alleen iets over de airpocket in de zool. Je kan de Air onderverdelen in tientallen verschillende types. De Air Max 1, Air Max 90, Air Max 95, Epic, Footscape, Force, Jordan, de jaarlijkse modellen zoals de 2016 en 2017, Classic BW, Tavas, Thea en de Odyssey. Naast deze varianten worden ook de Internationalist, de Juvenate en Mayfly, Pegasus en de Roshe en de Cortez veel verkocht.

Het geheim van de witte en zwarte Nikes

De meest gekozen kleuren zijn zwart en wit. Dit zijn neutrale kleuren die makkelijk gecombineerd kunnen worden. Elke outfit is daarom eenvoudig te stylen! Je kunt natuurlijk kiezen uit veel meer mogelijkheden. Er zijn verschillende soorten in verschillende prijsklassen van goedkope tot de duurde modellen.

Witte nike sneakers

Ontwerp je eigen Nike sneakers

Het is sinds een aantal jaren ook mogelijk om je eigen Nike sneakers te ontwerpen. Wij hebben een duidelijke handleiding geschreven. Hierin leggen we stap voor stap uit hoe je dit het beste kunt doen. We hebben ook een overzicht gemaakt waarin we stap voor stap een Air max 1 customizen, bekijk hier het voorbeeld.