Nieuwe Sneakers logo

Home » Nike » Nike Mayfly

Nike Mayfly sneakers

19 sneakers gevonden

 • Nike Mayfly Woven Unisex, Zwart,Summit White,Zwart. Optimaal comfort: De Nike Mayfly Woven herenschoen geeft de iconische Nike marathonschoen een premium look en feel die geschikt is voor elke dag. Een leren bovenwerk met geweven details levert ventilatie en een unieke look., Pluspunten: Bovenwerk van synthetische suède voor duurzaamheid, Geweven zijkanten voor betere luchtcirculatie, Lichte Phylon middenzool voor demping, Rubberen buitenzool voor duurzaamheid en grip.

 • Nike Mayfly Woven Unisex, Tumbled Grey,Summit White,Anthracite. Optimaal comfort: De Nike Mayfly Woven herenschoen geeft de iconische Nike marathonschoen een premium look en feel die geschikt is voor elke dag. Een leren bovenwerk met geweven details levert ventilatie en een unieke look., Pluspunten: Bovenwerk van synthetische suède voor duurzaamheid, Geweven zijkanten voor betere luchtcirculatie, Lichte Phylon middenzool voor demping, Rubberen buitenzool voor duurzaamheid en grip.

 • Nike Mayfly Woven Men’s, Jade Glaze,Summit White,Dust. Optimaal comfort: De Nike Mayfly Woven herenschoen geeft de iconische Nike marathonschoen een premium look en feel die geschikt is voor elke dag. Een leren bovenwerk met geweven details levert ventilatie en een unieke look., Pluspunten: Bovenwerk van synthetische suède voor duurzaamheid, Geweven zijkanten voor betere luchtcirculatie, Lichte Phylon middenzool voor demping, Rubberen buitenzool voor duurzaamheid en grip.

 • Nike Mayfly Woven Men’s, Terra Red,Summit White,Dark Base Grey. Optimaal comfort: De Nike Mayfly Woven herenschoen geeft de iconische Nike marathonschoen een premium look en feel die geschikt is voor elke dag. Een leren bovenwerk met geweven details levert ventilatie en een unieke look., Pluspunten: Bovenwerk van synthetische suède voor duurzaamheid, Geweven zijkanten voor betere luchtcirculatie, Lichte Phylon middenzool voor demping, Rubberen buitenzool voor duurzaamheid en grip.

 • Nike Mayfly Woven Unisex, Bronze,Summit White,Zwart. Optimaal comfort: De Nike Mayfly Woven herenschoen geeft de iconische Nike marathonschoen een premium look en feel die geschikt is voor elke dag. Een leren bovenwerk met geweven details levert ventilatie en een unieke look., Pluspunten: Bovenwerk van synthetische suède voor duurzaamheid, Geweven zijkanten voor betere luchtcirculatie, Lichte Phylon middenzool voor demping, Rubberen buitenzool voor duurzaamheid en grip.

 • Nike Mayfly Woven Women’s, Coastal Blue,Wit,Elm,Star Blue. Optimaal comfort: De Nike Mayfly Woven damesschoen geeft de iconische Nike marathonschoen een premium look en feel voor elke dag. Een bovenwerk met geweven details biedt ventilatie en een unieke look., Pluspunten: Bovenwerk van synthetische suède voor duurzaamheid, Geweven zijkanten voor betere luchtcirculatie, Lichte Phylon middenzool voor demping, Rubberen buitenzool voor duurzaamheid en grip.

  Aanbieding!
 • Nike Mayfly Woven Men’s, Zwart,Zwart. Optimaal comfort: De Nike Mayfly Woven herenschoen geeft de iconische Nike marathonschoen een premium look en feel die geschikt is voor elke dag. Een leren bovenwerk met geweven details levert ventilatie en een unieke look., Pluspunten: Bovenwerk van synthetische suède voor duurzaamheid, Geweven zijkanten voor betere luchtcirculatie, Lichte Phylon middenzool voor demping, Rubberen buitenzool voor duurzaamheid en grip.

 • Nike Mayfly Woven Men’s, Neutral Grey,Wit,Neutral Grey. Optimaal comfort: De Nike Mayfly Woven herenschoen geeft de iconische Nike marathonschoen een premium look en feel die geschikt is voor elke dag. Een leren bovenwerk met geweven details levert ventilatie en een unieke look., Pluspunten: Bovenwerk van synthetische suède voor duurzaamheid, Geweven zijkanten voor betere luchtcirculatie, Lichte Phylon middenzool voor demping, Rubberen buitenzool voor duurzaamheid en grip.

 • Nike Mayfly Woven Unisex, Celery,Summit White,Zwart. Optimaal comfort: De Nike Mayfly Woven herenschoen geeft de iconische Nike marathonschoen een premium look en feel die geschikt is voor elke dag. Een leren bovenwerk met geweven details levert ventilatie en een unieke look., Pluspunten: Bovenwerk van synthetische suède voor duurzaamheid, Geweven zijkanten voor betere luchtcirculatie, Lichte Phylon middenzool voor demping, Rubberen buitenzool voor duurzaamheid en grip.

 • Nike Mayfly Woven Unisex, Coastal Blue,Off White,Zwart. Optimaal comfort: De Nike Mayfly Woven herenschoen geeft de iconische Nike marathonschoen een premium look en feel die geschikt is voor elke dag. Een leren bovenwerk met geweven details levert ventilatie en een unieke look., Pluspunten: Bovenwerk van synthetische suède voor duurzaamheid, Geweven zijkanten voor betere luchtcirculatie, Lichte Phylon middenzool voor demping, Rubberen buitenzool voor duurzaamheid en grip.

 • Nike Mayfly Premium Men’s, Zwart,Dark Grey,Linen,Zwart. Inspiratie voor lange afstanden: De Nike Mayfly Premium herenschoen vernieuwt de iconische Nike marathonschoen met een tweekleurig, ademend bovenwerk van mesh en zacht Phylon foam onder de voet., Pluspunten: Ademend bovenwerk van mesh voor een eersteklas pasvorm en comfortabel gevoel, Lichte Phylon middenzool voor demping, Rubberen buitenzool voor grip en duurzaamheid.

 • Nike Mayfly Premium Men’s, Off White,Summit White,Smokey Blue,Off White. Inspiratie voor lange afstanden: De Nike Mayfly Premium herenschoen vernieuwt de iconische Nike marathonschoen met een tweekleurig, ademend bovenwerk van mesh en zacht Phylon foam onder de voet., Pluspunten: Ademend bovenwerk van mesh voor een eersteklas pasvorm en comfortabel gevoel, Lichte Phylon middenzool voor demping, Rubberen buitenzool voor grip en duurzaamheid.

  Aanbieding!
 • Nike Mayfly Premium Men’s, Legion Green,Zwart,Light Bone,Legion Green. Inspiratie voor lange afstanden: De Nike Mayfly Premium herenschoen vernieuwt de iconische Nike marathonschoen met een tweekleurig, ademend bovenwerk van mesh en zacht Phylon foam onder de voet., Pluspunten: Ademend bovenwerk van mesh voor een eersteklas pasvorm en comfortabel gevoel, Lichte Phylon middenzool voor demping, Rubberen buitenzool voor grip en duurzaamheid.

 • Nike Mayfly Premium Men’s, Obsidian,Summit White,Cool Grey,Obsidian. Inspiratie voor lange afstanden: De Nike Mayfly Premium herenschoen vernieuwt de iconische Nike marathonschoen met een tweekleurig, ademend bovenwerk van mesh en zacht Phylon foam onder de voet., Pluspunten: Ademend bovenwerk van mesh voor een eersteklas pasvorm en comfortabel gevoel, Lichte Phylon middenzool voor demping, Rubberen buitenzool voor grip en duurzaamheid.

  Aanbieding!
 • Nike Mayfly Lite SE Men’s, Zwart,Volt,Wit,Anthracite. Waterbestendig en comfortabel: De Nike Mayfly Lite SE herenschoen is een vernieuwde versie van de iconische Nike marathonschoen. De schoen heeft een licht, waterbestendig bovenwerk van nylon voor duurzaamheid en comfort., Pluspunten: Licht bovenwerk van ripstop nylon is duurzaam en waterbestendig, EVA-inlegzool en hielstuk van memory foam bieden ondersteuning en demping, Lichte Phylon middenzool met twee dichtheden voor demping, Rubberen pods op de buitenzool bij de hak en neus voor duurzaamheid en grip, Reflecterende accenten zijn zichtbaar bij weinig licht, Eenvoudig op te bergen dankzij plat opvouwbaar design.

 • Nike Mayfly Lite SE Men’s, Bright Crimson,Volt,Wit,Zwart. Waterbestendig en comfortabel: De Nike Mayfly Lite SE herenschoen is een vernieuwde versie van de iconische Nike marathonschoen. De schoen heeft een licht, waterbestendig bovenwerk van nylon voor duurzaamheid en comfort., Pluspunten: Licht bovenwerk van ripstop nylon is duurzaam en waterbestendig, EVA-inlegzool en hielstuk van memory foam bieden ondersteuning en demping, Lichte Phylon middenzool met twee dichtheden voor demping, Rubberen pods op de buitenzool bij de hak en neus voor duurzaamheid en grip, Reflecterende accenten zijn zichtbaar bij weinig licht, Eenvoudig op te bergen dankzij plat opvouwbaar design.

 • Nike Mayfly Lite SE Men’s, Legion Green,Volt,Wit,Zwart. Waterbestendig en comfortabel: De Nike Mayfly Lite SE herenschoen is een vernieuwde versie van de iconische Nike marathonschoen. De schoen heeft een licht, waterbestendig bovenwerk van nylon voor duurzaamheid en comfort., Pluspunten: Licht bovenwerk van ripstop nylon is duurzaam en waterbestendig, EVA-inlegzool en hielstuk van memory foam bieden ondersteuning en demping, Lichte Phylon middenzool met twee dichtheden voor demping, Rubberen pods op de buitenzool bij de hak en neus voor duurzaamheid en grip, Reflecterende accenten zijn zichtbaar bij weinig licht, Eenvoudig op te bergen dankzij plat opvouwbaar design.

 • Nike Mayfly Lite SE Men’s, Paramount Blue,Volt,Wit,Zwart. Waterbestendig en comfortabel: De Nike Mayfly Lite SE herenschoen is een vernieuwde versie van de iconische Nike marathonschoen. De schoen heeft een licht, waterbestendig bovenwerk van nylon voor duurzaamheid en comfort., Pluspunten: Licht bovenwerk van ripstop nylon is duurzaam en waterbestendig, EVA-inlegzool en hielstuk van memory foam bieden ondersteuning en demping, Lichte Phylon middenzool met twee dichtheden voor demping, Rubberen pods op de buitenzool bij de hak en neus voor duurzaamheid en grip, Reflecterende accenten zijn zichtbaar bij weinig licht, Eenvoudig op te bergen dankzij plat opvouwbaar design.

 • Nike Mayfly Men’s, Tumbled Grey,Light Iron Ore,Deep Pewter. De nike mayfly schoen: een hardloopessential, vernieuwd: De Nike Mayfly herenschoen is gemaakt met een artistiek bovenwerk van canvas en Phylite demping en pods in de buitenzool. De schoen combineert moderne details met een comfortabele, lichte pasvorm die oorspronkelijk is ontworpen voor de 100 km., Pluspunten: Canvas bovenwerk met perforaties voor duurzaamheid en ventilatie, Middenzool en buitenzool lopen naadloos in elkaar over dankzij speciaal Phylite foam, voor een laag gewicht, demping en duurzaamheid, Pods op de buitenzool voor grip.

19 sneakers gevonden

Kies je sneaker

Filter op