Nieuwe Sneakers logo

Home » Model » Nike » Nike Huarache

Nike Huarache sneakers

299 sneakers gevonden

299 sneakers gevonden

Kies merk

Model

Doelgroep

Maat

Kleur

Op deze pagina vind je een overzicht van alle Nike Huarache modellen, ook aanbiedingen in de sale. Wij zoeken voor de goedkoopste en nieuwste sneakers. Elke dag maken we een selectie en passen we de prijzen aan. Ons aanbod is daarom ook elke dag anders.

Hoe is de Nike Air Huarache ontworpen?

De Nike air Huarache is in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Dit is het meest gewaagde ontwerp van Nike. Het ontwerp is vernieuwend en uiterst comfortabel. Het design is bedacht door Tinkel Hatfield en is rond 1990 op de markt gekomen. Natuurlijk is deze schoen de laatste jaren wel enorm veranderd. Check de afbeelding van de Ultra hieronder. Bekijk hier alle overige modellen van Nike

Nike Huarache Ultra Green

Een witte of zwarte Nike Huarache voor dames en heren

Deze sneaker is er voor dames en heren. Het enige wat je hoeft te doen is het kiezen van de juiste maat. Alle varianten zijn unisex. Naast wit en zwart zijn er natuurlijk meer gewilde kleuren van deze sneaker. Denk aan rood, grijs, blauw en groen. Hieronder zie je een afbeelding van de “all black” uitvoering.

Nike Huarache Alle black

Hoe ontwerp je een eigen uitvoering?

Nike heeft sinds een tijdje de mogelijkheid om je eigen schoenen te ontwerpen. Niet alle modellen en schoenen zitten in de configurator van Nike maar de Huarache gelukkig wel! Het werkt heel eenvoudig, je klikt op een schoen naar keuze waarbij de letters “ID” staan. Deze letters geven je de mogelijkheid om de schoen helemaal naar je eigen wensen aan te passen. Je kan echt alles van de schoen aanpassen, je kiest de gewenste kleuren en de gewenste materialen. Bekijk hier onze uitgebreide handleiding.