Nieuwe Sneakers logo

Home » Model » Nike » Nike Air Max

Nike Air Max sneakers

1301 sneakers gevonden

1301 sneakers gevonden

Kies merk

Model

Doelgroep

Maat

Kleur

Op deze website vind je altijd de meest hippe en nieuwe Nike Air Max modellen!

Deze schoenen zijn er in talloze verschillende uitvoeringen, zoals bijvoordeeld de: Air Max 1 (One), deClassic, en de Air max 90. Kijk gerust even rond en kijk welke sneakers in de aanbieding zijn in het overzicht aan de rechterkant! Ben je op zoek naar meer sneakers van Nike? Klik hier voor een Nike totaaloverzicht!

Voor dames of voor heren?

Er ontstaat veel verwarring over zogeheten ‘wmns’ edities van de Nike Air Max. Hoe vaak komt het voor dat je een schoen tegen komt in een bepaalde gave colorway, om er vervolgens achter te komen dat hij voor vrouwen of mannen is? Wees gerust, mocht je een man zijn en een zwarte dames editie van de Air Max kopen, alle Nike schoenen zijn unisex! Het enige nadeel wat daarbij komt kijken is de maat. Dames maten van sneakers gaan namelijk vaak maar tot maat 42!

Kleuren van de Air Max

Deze schoenen zijn uiteraard beschikbaar in allerlei verschillende kleuren! Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een rode uitvoering, ook zijn er van deze uitvoering gympen in het wit of in het blauw te krijgen. Wat opvalt is dat de zwarte ‘Triple Black’ uitvoeringen het altijd goed doen.

Speciale uitvoeringen

Behalve de line-up zoals we die gewend zijn, zou Nike Nike niet zijn als ze ook wat speciale modellen schoenen op de markt brachten. We hebben veel verschillende van deze uitvoeringen maar de Premium en Essential uitvoeringen van deze Nike Air Max sneakers vallen toch wel het meeste op!

Premium modellen

Nike kiest altijd voor een stijl die in elke schoen terugkomt. Bij de Premium modellen van de Air Max is dit anders! Nike gaat helemaal los qua kleuren, stof en prints. Check onderstaand voorbeeld van een vette uitvoering die helemaal anders is dan de andere!

Premium editie van de Nike Air Max 90

De Air Max Essential

De Essentials zijn de oude sneakers in een nieuw jasje gestoken. Deze edities worden vooral uitgebracht zodat de nieuwe klanten van Nike een klassieker in huis kunnen halen. Ze nemen veel uiterlijke kenmerken over van hun voorgangers, maar worden iets moderner gemaakt. Ze zijn ‘essentieel’ voor elke sneaker verzamelaar!

De Max 90 uitgevoerd als Essential model

‘Air Max Day’

Elk jaar is er weer een speciale dag in de agenda van elke sneakerliefhebber, de zogenaamde ‘Air Max Day‘. Dit is een dag waar alle sneakerfans samenkomen om hun liefde voor de schoenen te tonen. Soms is het zelfs zo dat Nike hier een vette nieuwe editie uitbrengt.