Nieuwe Sneakers logo

Home » Model » Nike » Nike Air Max 90

Nike Air Max 90 sneakers

544 sneakers gevonden

544 sneakers gevonden

Kies merk

Model

Doelgroep

Maat

Kleur

Wij hebben voor jou gezocht en een overzicht gemaakt met de nieuwste modellen. Alle modellen zijn eenvoudig te sorteren op prijs. Ook hebben we een sale pagina waar je de sneakers goedkoop kunt scoren. Heb je een sneaker gevonden? Dan kan je eenvoudig doorklikken naar de webwinkel waar je ze kan bestellen. Ben je toch op zoek naar een andere Nike sneaker, check dan onze Air max pagina of het totale Nike overzicht.

Air Max 90 woven

De Nike air max 90 is er voor dames en heren

Deze Air max is er voor iedereen. Het enige wat jij hoeft te doen is de sneaker in de juiste maat te bestellen. Het mooie is het aantal variaties waarin de schoen te verkrijgen is. Er zijn namelijk veel variaties te vinden!

Welke kleur kies jij?

De meest gekozen kleuren voor de AM 90 zijn zwart, wit, grijs of blauw. Deze kleuren staan natuurlijk los van de speciale uitvoeringen die we al eerder hebben besproken.

Nike Air Max 90 SD

Meeste verkochte Air max 90 waaronder de Essential, Premium en Ultra

De meeste verkochte varianten van de Air Max 90 zijn de ultra essential en de premium. De essentials zijn eigenlijk de ‘old skool sportschoen’ in een nieuwe retro uitvoering. De premium editie heeft nieuwe kleuren. Ook het materiaalgebruik is anders. De Ultra uitvoering van de Air 90 heeft een andere vorm.

Check een overzicht van de specials

Naast deze bekende uitvoeringen komen er ook meerdere malen per jaar andere edities voorbij. Deze worden vaak tijdelijk uitgebracht en zijn ook snel uitverkocht. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Woven en de Safari uitvoering.

AM 90 special