Nieuwe Sneakers logo

Home » Model » Nike » Nike Air Max 1

Nike Air Max 1 sneakers

147 sneakers gevonden

147 sneakers gevonden

Kies merk

Model

Doelgroep

Maat

Kleur

Ben jij op zoek naar de vetste Nike Air Max 1 uitvoeringen? Rechts vind je het meest complete overzicht van alle beschikbare modellen in jouw maat en favoriete colorways! De Air Max One is een klassieker die maar nooit uit de mode raakt en je zal hem altijd op straat blijven tegenkomen! Zoek je naar andere goedkope sneakers? Bekijk dan ons complete Air Max overzicht!

Air Max 1 goedkoop bestellen in de sale

Deze schoenen zijn al heel goedkoop te krijgen! Zoek in deze website bijvoorbeeld maar eens naar sale items. Op deze manier krijg je alle Air Maxjes te zien die in de aanbieding zijn op dit moment!

Heren en dames varianten

Bij dit model van Nike maakt het niet uit of je nou de heren of dames variant koopt. Elk model Nike Air Max 1 is namelijk goed voor heren én voor dames. Let wel op de maat, want de damesmaten van Nike gaan maar tot ongeveer maat 42! Wat Air Max One betreft, soms vallen de dames edities wat strakker om de voet. Het is dus aan te raden om erachter te komen wat jouw dames/heren maat is in deze gympen.

Air Max One in jouw favoriete kleur

Ze zijn in alle denkbare kleuren verkrijgbaar. Ben je meer een ‘all black’ type of ga je liever voor witte Nike’s? De mogelijkheden zijn onbeperkt. Behalve effen kleuren als zwart, wit, blauw of rood zijn er ook zeer vette colorways zoals de ‘Safari’ uitvoering die al een keer opnieuw is uitgebracht.

Tijdloze uitvoeringen

Hij is er al in zeer veel uitvoeringen geweest, maar toch krijgt Nike het voor elkaar om op de één of andere manier heel vaak een klassieker te creëren! We onderscheiden drie klassiekers:

Essential

De Essential, oftewel de Air Max 1 die er echt toe doet. Dit zijn sneakers die eerder al zijn uitgebracht maar ze worden weer opnieuw uitgebracht in een nieuw jasje! Hierdoor is het mogelijk voor iedereen om een klassieker alsnog in huis te halen.

Nike Air Max 1 Premium

Bij de Premium uitvoeringen gaat Nike met hun Air Max 1 lijn helemaal los wat betreft materialen en kleurenstellingen. Zo kom je op een Premium uitvoering gerust een bontje tegen of een gewoven stof, niks is te gek!

Safari uitvoering

Een oude bekende! Nike had succes met de Air Max Safari enkele tientallen jaren geleden. In 2017 hebben ze besloten om deze sneakers voor een selecte groep Air Max 1 fans opnieuw uit te brengen.

De Safari editie van Nike