Nieuwe Sneakers logo

Home » Nike » Nike Air Footscape

Nike Air Footscape sneakers

16 sneakers gevonden

 • Nike Air Footscape Woven NM Men’s, Zwart,Anthracite,Wit,Zwart. Natuurlijke beweging: De Nike Air Footscape Woven NM herenschoen is een vernieuwde versie van het model uit 1995, dat was gericht op flexibiliteit en bewegingen van de voet. Deze nieuwe editie zorgt voor ventilatie en comfort, en een nog natuurlijkere bewegingsvrijheid., Pluspunten: Bovenwerk van premium leer en textiel voor duurzaamheid, Lichte Phylon middenzool buitenzool voor demping, Buitenzool met wafelpatroon en rubberen pods voor duurzaamheid en grip, Diepe flex-groeven zorgen voor natuurlijke bewegingsvrijheid.

 • Nike Air Footscape Woven NM Men’s, Smokey Blue,Mica Blue,Off White,Smokey Blue. Natuurlijke beweging: De Nike Air Footscape Woven NM herenschoen is een vernieuwde versie van het model uit 1995, dat was gericht op flexibiliteit en bewegingen van de voet. Deze nieuwe editie zorgt voor ventilatie en comfort, en een nog natuurlijkere bewegingsvrijheid., Pluspunten: Bovenwerk van premium leer en textiel voor duurzaamheid, Lichte Phylon middenzool buitenzool voor demping, Buitenzool met wafelpatroon en rubberen pods voor duurzaamheid en grip, Diepe flex-groeven zorgen voor natuurlijke bewegingsvrijheid.

 • Nike Air Footscape Woven NM Men’s, Desert Ochre,Gold Dart,Off White,Desert Ochre. Natuurlijke beweging: De Nike Air Footscape Woven NM herenschoen is een vernieuwde versie van het model uit 1995, dat was gericht op flexibiliteit en bewegingen van de voet. Deze nieuwe editie zorgt voor ventilatie en comfort, en een nog natuurlijkere bewegingsvrijheid., Pluspunten: Bovenwerk van premium leer en textiel voor duurzaamheid, Lichte Phylon middenzool buitenzool voor demping, Buitenzool met wafelpatroon en rubberen pods voor duurzaamheid en grip, Diepe flex-groeven zorgen voor natuurlijke bewegingsvrijheid.

 • Nike Air Footscape Woven Chukka SE Men’s, Zwart,Ivory,Zwart. Natuurlijke beweging: De Nike Air Footscape Woven Chukka SE herenschoen heeft een middelhoog design met een opvallend geweven bovenwerk en diepe flex-groeven voor natuurlijke bewegingsvrijheid. , Pluspunten: Bovenwerk van geweven textiel en leren details voor een premium gevoel, Lichte middenzool van foam voor demping, Rubber in de hak en neus voor duurzaamheid en grip, Diepe flex-groeven zorgen voor natuurlijke bewegingsvrijheid.

 • Nike Air Footscape Woven Chukka SE Men’s, Dark Grey,Vachetta Tan,Canyon Grey,Sail. Natuurlijke beweging: De Nike Air Footscape Woven Chukka SE herenschoen heeft een middelhoog design met een opvallend geweven bovenwerk en diepe flex-groeven voor natuurlijke bewegingsvrijheid. , Pluspunten: Bovenwerk van geweven textiel en leren details voor een premium gevoel, Lichte middenzool van foam voor demping, Rubber in de hak en neus voor duurzaamheid en grip, Diepe flex-groeven zorgen voor natuurlijke bewegingsvrijheid.

 • Nike Air Footscape Woven Chukka SE Men’s, Obsidian,Sail,Zwart,Zwart. Natuurlijke beweging: De Nike Air Footscape Woven Chukka SE herenschoen heeft een middelhoog design met een opvallend geweven bovenwerk en diepe flex-groeven voor natuurlijke bewegingsvrijheid. , Pluspunten: Bovenwerk van geweven textiel en leren details voor een premium gevoel, Lichte middenzool van foam voor demping, Rubber in de hak en neus voor duurzaamheid en grip, Diepe flex-groeven zorgen voor natuurlijke bewegingsvrijheid.

 • Nike Air Footscape NM Men’s, Zwart,Summit White,Zwart,Dark Grey. Natuurlijke beweging: De Nike Air Footscape NM herenschoen vernieuwt het model uit 1995 dat was gericht op flexibiliteit en bewegingen van de voet. Deze nieuwe editie zorgt voor nog natuurlijkere bewegingsvrijheid en betere ventilatie., Pluspunten: Bovenwerk van premium leer en textiel voor duurzaamheid, Lichte middenzool van foam voor demping, Rubberen buitenzool met wafelpatroon voor duurzaamheid en grip, Diepe flex-groeven zorgen voor natuurlijke bewegingsvrijheid.

 • Nike Air Footscape NM Men’s, Wolf Grey,Zwart,Summit White. Natuurlijke beweging: De Nike Air Footscape NM herenschoen vernieuwt het model uit 1995 dat was gericht op flexibiliteit en bewegingen van de voet. Deze nieuwe editie zorgt voor nog natuurlijkere bewegingsvrijheid en betere ventilatie., Pluspunten: Bovenwerk van premium leer en textiel voor duurzaamheid, Lichte middenzool van foam voor demping, Rubberen buitenzool met wafelpatroon voor duurzaamheid en grip, Diepe flex-groeven zorgen voor natuurlijke bewegingsvrijheid.

 • Nike Air Footscape NM Men’s, Legion Green,Summit White,Zwart,Zwart. Natuurlijke beweging: De Nike Air Footscape NM herenschoen vernieuwt het model uit 1995 dat was gericht op flexibiliteit en bewegingen van de voet. Deze nieuwe editie zorgt voor nog natuurlijkere bewegingsvrijheid en betere ventilatie., Pluspunten: Bovenwerk van premium leer en textiel voor duurzaamheid, Lichte middenzool van foam voor demping, Rubberen buitenzool met wafelpatroon voor duurzaamheid en grip, Diepe flex-groeven zorgen voor natuurlijke bewegingsvrijheid.

 • Nike Air Footscape NM Men’s, Zwart,Wolf Grey,Dark Grey,Wolf Grey. Natuurlijke beweging: De Nike Air Footscape NM herenschoen vernieuwt het model uit 1995 dat was gericht op flexibiliteit en bewegingen van de voet. Deze nieuwe editie zorgt voor nog natuurlijkere bewegingsvrijheid en betere ventilatie., Pluspunten: Bovenwerk van premium leer en textiel voor duurzaamheid, Lichte middenzool van foam voor demping, Rubberen buitenzool met wafelpatroon voor duurzaamheid en grip, Diepe flex-groeven zorgen voor natuurlijke bewegingsvrijheid.

  Aanbieding!
 • Nike Air Footscape NM Men’s, Court Purple,Light Taupe,Anthracite,Zwart. Natuurlijke beweging: De Nike Air Footscape NM herenschoen vernieuwt het model uit 1995 dat was gericht op flexibiliteit en bewegingen van de voet. Deze nieuwe editie zorgt voor nog natuurlijkere bewegingsvrijheid en betere ventilatie., Pluspunten: Bovenwerk van premium leer en textiel voor duurzaamheid, Lichte middenzool van foam voor demping, Rubberen buitenzool met wafelpatroon voor duurzaamheid en grip, Diepe flex-groeven zorgen voor natuurlijke bewegingsvrijheid.

  Aanbieding!
 • Nike Air Footscape Magista Flyknit F.C. Men’s, Team Red,Team Red,Metallic Gold,Zwart. Onvoorstelbaar comfort. voelt lekker licht: De Nike Air Footscape Magista Flyknit herenschoen is speciaal ontworpen voor de onstuitbare speler. Het is een vernieuwde versie van de Magista voetbalschoen voor op straat met een superflexibele, ultralichte middenzool en een ademend Flyknit bovenwerk., Pluspunten: Lichtgewicht Flyknit bovenwerk vormt zich naar je voet voor ondersteuning, Phylon middenzool voor duurzame demping en een licht gevoel, Rubberen buitenzool met wafelpatroon gebaseerd op een iconische schoen voor grip en duurzaamheid.

 • Nike Air Footscape Magista Flyknit F.C. Men’s, Midnight Turquoise,Zwart,Rio Teal,Midnight Turquoise. Onvoorstelbaar comfort. voelt lekker licht: De Nike Air Footscape Magista Flyknit herenschoen is speciaal ontworpen voor de onstuitbare speler. Het is een vernieuwde versie van de Magista voetbalschoen voor op straat met een superflexibele, ultralichte middenzool en een ademend Flyknit bovenwerk., Pluspunten: Lichtgewicht Flyknit bovenwerk vormt zich naar je voet voor ondersteuning, Phylon middenzool voor duurzame demping en een licht gevoel, Rubberen buitenzool met wafelpatroon gebaseerd op een iconische schoen voor grip en duurzaamheid.

  Aanbieding!
 • Nike Air Footscape Magista Flyknit Men’s, Wolf Grey,Sail,Dark Obsidian,Zwart. Onvoorstelbaar comfort. voelt lekker licht: De Nike Air Footscape Magista Flyknit herenschoen is speciaal ontworpen voor de onstuitbare speler. Het is een vernieuwde versie van de Magista voetbalschoen voor op straat met een superflexibele, ultralichte middenzool en een ademend Flyknit bovenwerk., Pluspunten: Nauwsluitend Flyknit bovenwerk vormt zich naar je voet voor ondersteuning, Hoogwaardige leren details voor duurzaamheid, Hoge kraag voor een naadloze overgang van voet naar enkel, Phylon middenzool voor duurzame demping en een licht gevoel, Rubberen buitenzool met wafelpatroon gebaseerd op de iconische Footscape schoen voor grip en duurzaamheid.

 • Nike Air Footscape Magista Flyknit Men’s, Zwart,Dark Grey,Volt,Zwart. Onvoorstelbaar comfort. voelt lekker licht: De Nike Air Footscape Magista Flyknit herenschoen is speciaal ontworpen voor de onstuitbare speler. Het is een vernieuwde versie van de Magista voetbalschoen voor op straat met een superflexibele, ultralichte middenzool en een ademend Flyknit bovenwerk., Pluspunten: Nauwsluitend Flyknit bovenwerk vormt zich naar je voet voor ondersteuning, Hoogwaardige leren details voor duurzaamheid, Hoge kraag voor een naadloze overgang van voet naar enkel, Phylon middenzool voor duurzame demping en een licht gevoel, Rubberen buitenzool met wafelpatroon gebaseerd op de iconische Footscape schoen voor grip en duurzaamheid.

  Aanbieding!
 • Nike Air Footscape Magista Flyknit Men’s, Wolf Grey,Cool Grey,Hyper Orange,Wolf Grey. Onvoorstelbaar comfort. voelt lekker licht: De Nike Air Footscape Magista Flyknit herenschoen is speciaal ontworpen voor de onstuitbare speler. Het is een vernieuwde versie van de Magista voetbalschoen voor op straat met een superflexibele, ultralichte middenzool en een ademend Flyknit bovenwerk., Pluspunten: Nauwsluitend Flyknit bovenwerk vormt zich naar je voet voor ondersteuning, Hoogwaardige leren details voor duurzaamheid, Hoge kraag voor een naadloze overgang van voet naar enkel, Phylon middenzool voor duurzame demping en een licht gevoel, Rubberen buitenzool met wafelpatroon gebaseerd op de iconische Footscape schoen voor grip en duurzaamheid.

  Aanbieding!

16 sneakers gevonden

Kies je sneaker

Filter op