Nieuwe Sneakers logo

Home » Model » Adidas » Adidas ZX Flux

Adidas ZX Flux sneakers

503 sneakers gevonden

503 sneakers gevonden

Kies merk

Model

Doelgroep

Maat

Kleur

Wij hebben een selectie gemaakt van alle nieuwe en hippe Adidas ZX Flux modellen! Je vindt hier schoenen die nergens worden aangeboden tegen de laagste prijs. Alle aanbieders zijn gecontroleerd zodat je veilig en extra voordelig kunt shoppen!

ZX Flux introductie
Dit is de Adidas ZX Flux, één van de populairste sneakers van Adidas op dit moment. Door gebruik van geweldige patronen en de nieuwste prints zijn deze schoenen niet aan te slepen! Om je op weg te helpen hebben wij een selectie gemaakt van de mooiste ZX flux modellen. Het Duitse merk Adidas staat al jaren lang bekend voor hun hoge kwaliteit aan sportmaterialen. Naast de reguliere straatsneakers verkoopt het merk sportschoenen voor verschillende situaties. Speciaal voor hardlopers hebben zij de ZX lijn opgericht.

De Adidas ZX lijn was bij zijn geboorte al vernieuwend. In 1988 kwam het bedrijf uit met de ZX 8000, een schoen die totaal gebaseerd was op een nieuwe techniek; Torsion. Dit systeem ondersteund de voet en het lichaam door op een unieke wijze mee te bewegen. De zool bestaat uit thermoplastische steunzool die je vrij laat op de bal van de voet en de hiel op jou eigen manier te bewegen. De steunzool past zich aan, aan het middengedeelte van jou voet waardoor je extra ondersteund wordt en de kans op blessures wordt verminderd. Deze techniek was zeer vernieuwend en heeft dan ook vele deuren voor Adidas en atleten geopend.

Ook in het nieuwste model binnen de ZX lijn, de Flux, wordt het Torsion systeem nog altijd toegepast. Toch is het model net even iets anders dan zijn voorgangers. Je kan de Adidas ZX Flux als een uitgekleed model zien. Waar andere schoenen in dezelfde lijn vele toevoegingen hadden, gaat de Flux terug naar de basis. Hierdoor is de schoen vele malen lichter terwijl het toch dezelfde ondersteuning biedt waar men tijdens het hardlopen naar opzoek is.

Het model van de ZX Flux
Zoals we gewend zijn van Adidas bestaan de zool en de neus uit rubber. Daar het een sportschoen betreft is het maar een dunne onderlaag die de zool en de neus beschermen tegen eventueel schrapen langs de grond. De daadwerkelijke zool bestaat uit een dikke laag van 2,5 centimeter dempend materiaal. Dit is een mix tussen rubber en textiel. De ZX Flux is daarnaast opgebouwd uit een zeer ademend textiel, die zweetvoeten helpt voorkomen. Op de tong van de schoen kan je het logo van Adidas terug vinden. Deze is vaak in dezelfde kleur van de schoen.

De Adidas ZX Flux is echt hip
Vergis je niet. De Adidas ZX Flux is absoluut geen saaie hardloopschoen. Zoals je gewend bent van het merk is de schoen in tientallen verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Je weet dus altijd zeker dat er iets naar jou smaak tussen zit. Zelfs aan de mensen die niet van plan zijn om de schoen voor een goede work-out te dragen is gedacht. Adidas komt namelijk met een paar ontzettend gave looks die helemaal binnen de streetstyle passen.
De ZX Flux is Adidas nieuwste belofte aan hardlopers die ook een band hebben met streetstyle. Deze vernieuwende schoen moet het sporten comfortabel maken. Door de gebruikte technieken en het afslanken van het model zal de schoen daarnaast vederlicht moeten aanvoelen, waardoor je net die extra meters kan maken.

De ZX Flux is op verschillende plaatsen in Nederland verkrijgbaar. Uiteraard kan je terecht bij je lokale Adidas dealer, maar je kan ook terecht op de website. De schoen is vanaf €89,95 te verkrijgen.