Nieuwe Sneakers logo

Home » Adidas » Adidas ZX 700

Adidas ZX 700 sneakers

45 sneakers gevonden

45 sneakers gevonden

Kies je sneaker

Filter op

Wij hebben een selectie gemaakt van alle nieuwe en hippe Adidas ZX 700 modellen! Je vindt hier schoenen die nergens worden aangeboden tegen de laagste prijs. Alle aanbieders zijn gecontroleerd zodat je veilig en extra voordelig kunt shoppen!

Check deze Adidas ZX 700 sneakers

Ben je op zoek naar een paar nieuwe sneakers, maar weet je niet waar je op moet letten? Dan ben je hier op het goede adres! Wij verzamelen de nieuwste trends, alle fashion tips om jou trendy en modieus voor de dag te laten komen. Op deze site vind je foto’s en informatie over alle Nike Air Max modellen. De Nike Air Max is meer dan alleen een sneaker. Het is het begin van een nieuwe generatie schoenen, en dat al bijna 30 jaar!Al sinds het ontstaan van het bedrijf wilt Adidas het atleten zo gemakkelijk mogelijk maken. Of het nu gaat om tennis, basketbal of hardlopen, het is belangrijk dat zij het juiste schoeisel dragen. Adidas weet dat en werkt er hard aan om dat mogelijk te maken. Een onderdeel van dit proces is de Adidas ZX 700, een hardloopschoen die net dat beetje extra weet te bieden.

De Adidas ZX 700 is niet de eerste hardloopschoen in de lijn. Zijn voorgangers zijn onder andere de ZX 220, 500 and 600. Het was tevens ook niet het laatste model in de reeks, maar werd opgevolgd door de 710, 800 en vrij recente FLUX. Het unieke aan de ZX 700 is echter dat het een hielversteviging heeft, die het afrollen van de voet vergemakkelijkt. Met andere woorden; het helpt je bij het hardlopen en is goed voor je lichaam.

De zool van de ZX 700 is een combinatie van rubber, polyester en de ademende textielsoort mesh. Dit zorgt er voor dat de zool de klappen van het hardloopt aanzienlijk dempt. Daarnaast is de zool zo gevormd dat deze heel wat kilometers mee kan gaan. De schoen is voorzien van een biomechanisch concept dat overstrekken aanzienlijk verminderd. Daarnaast gebruikt men nog meerdere lichte en ademende materialen die er voor zorgen dat de schoen niet alleen de juiste steun kan bieden, maar ook nog eens fris blijft ruiken.

ZX 700 trend

Toen de eerste Adidas ZX 700 in 1985 van de band af rolde was deze al uniek. Een frisse kleur met een echte streetlook en toch helemaal capabel voor zijn taken. Nu, 30 jaar later, is er niets veranderd. Doordat de hardloopschoen absoluut met zijn tijd is meegegaan heeft hij nog altijd die frisse en vernieuwende look. Het is dan ook niet vreemd dat het een van de populairste modellen van Adidas blijft.

Je kan de ZX 700 in verschillende modellen krijgen. Ga je voor het wat meer klassieke dan is het model net wat hoger. Ga je voor het vernieuwende dan zal deze iets lager zijn. De kleuren zijn helemaal af te stemmen op jou wensen. Van zachtroze tot gifgroen, je kan het je zo gek niet bedenken of het is er. Bovendien is dit echt de lijn voor kids. Met een leuk tijgerprintje of een Dark Vader icoon op de achterkant van de hiel is deze sneaker gegarandeerd het gesprek van de klas.

Check bovenaan deze pagina de links waar je deze sneakers kunt bestellen!