Nieuwe Sneakers logo

Home » Model » Adidas » Adidas Ultra Boost

Adidas Ultra Boost sneakers

130 sneakers gevonden

130 sneakers gevonden

Kies merk

Model

Doelgroep

Maat

Kleur

Met de Adidas Ultra Boost heeft de Duitse sportgigant een heel nieuwe dimensie aan het begrip sneaker gegeven. Het heeft ervoor gezorgd dat het dragen van een, van origine, hardloopschoen de normaalste zaak van de wereld is en nu dagelijks gespot wordt in ons straatbeeld. En daar zijn wij maar wat blij mee! De Adidas Ultra boost verdient het namelijk om zo veel meer te zijn dan alleen een hardloopschoen. Check het design en model van deze schoen maar eens goed. Dan kun je toch alleen maar tot de conclusie komen dat ook jij een paar van deze dikke sneakers gewoon in huis hoort te hebben?!

Ultra boost kopen?
Adidas heeft bij de Ultra boost zichzelf overtroffen als het om draagcomfort gaat. Op het moment dat jouw voeten kennis maken met het voetbed van de Ultra boost heb je er een probleem bij…..ze willen nooit meer anders. Het lijkt wel of de schoen zich geheel aan jouw voet aanpast. Dit komt mede door de gebruikte “Boost” technologie die Adidas heeft gebruikt in de zool. Je ervaart een ongeëvenaarde demping en stabiliteit, terwijl de Adidas Ultra boost jou daarnaast ook nog steeds de juiste steun geeft. Het bovenwerk van de Ultraboost is gemaakt van Primeknit. Dit zorgt ervoor dat de schoen als het ware ademt en jouw voeten dus op elk moment die ventilatie krijgen die ze nodig hebben.

De Adidas Ultraboost is hot!
Je mag deze sneaker dan ook met recht een zwaargewicht noemen. En dat terwijl de schoen juist zo licht in gewicht is. Een Adidas Ultra boost herensneaker maat 42 2/3 weegt bijvoorbeeld net iets meer dan 300 gram. Misschien loop je niet op deze sneakers, maar heb je meer het gevoel dat je net boven de grond zweeft. De rubberen “strechweb” zool draagt hier zeker toe bij. Deze is niet alleen licht, maar ook zeer elastisch. Adidas beweert dat de Adidas Ultraboost energie terug geeft bij het lopen. Dit gevoel heb je zeker, maar wij krijgen sowieso energie van.

De Adidas is er zowel voor dames als voor heren. Er is een ruime keuze in modellen en ook is er een groot aantal verschillende colorways beschikbaar om uit te kiezen. Het kan dan ook niet anders dan dat er ook voor jou een Ultra boost klaar ligt. Hoewel deze sneaker dan van origine een runner mag zijn combineert hij ook gemakkelijk met jouw dagelijkse outfit. Als je deze sneakers draagt dan weet je zeker dat hoofden zich zullen omdraaien als jij voorbij komt lopen. En zeg nou zelf, dat is toch kicken?! Check snel alle modellen van de Adidas Ultraboost en bestel jouw paar vandaag nog!Lees minder..Lees meer..
[sc name=”kortingscodes”]