Nieuwe Sneakers logo

Home » Adidas » Adidas Tubular

Adidas Tubular sneakers

131 sneakers gevonden

131 sneakers gevonden

Kies je sneaker

Filter op

Wij hebben een selectie gemaakt van alle nieuwe en hippe Adidas Tubular modellen! Je vindt hier schoenen die nergens worden aangeboden tegen de laagste prijs. Alle aanbieders zijn gecontroleerd zodat je veilig en extra voordelig kunt shoppen!

De Adidas Tubular is een naam die we nog niet zo heel veel gehoord hebben. Dat is ook niet vreemd, want het is de nieuwste lijn van Adidas. Een nieuwe lijn waarmee Adidas overduidelijk een nieuwe weg in wilt slaan. Ze pakken dingen deze keer dan ook heel anders aan. Het resultaat is een verfrissende sneaker die een ode is aan de lange geschiedenis van Adidas, maar tegelijkertijd een frisse kijk geeft op de toekomst.

De Adidas Tubular een echt icoon

Echte sneakerheads zal meteen opvallen dat de iconische drie strepen verdwenen zijn. Ook de imprint van het logo op de tong van de schoen is nu vervangen door een katoenen strook. Toch is het op eerste gezicht wel duidelijk dat de Adidas Tubular gebaseerd is op oudere modellen hardloopschoenen. Wat is er dan allemaal zo vernieuwend? Nou eigenlijk best wel wat.

Het enige herkenbare aan de Tubular is de vorm van de schoen. De aankleding en gebruikte materialen verschillen echter flink met voorgaande lijnen. Zo is de rubberen zool afgerond en extreem dik. Alle schoenen in de lijn hebben daarnaast een drietal inspringende tanden op de achterkant van de zool. De zool is het meest kenmerkende onderdeel van de schoen en zal dan ook als nieuw referentiekader kunnen gaan functioneren. De naam Tubular wordt daardoor ook in een klap duidelijk. Voor de zool gebruikte de ontwerper namelijk een EVA schuim, die zorgt voor een flinke demping en de imprint van de voet onthoudt. Dit vergroot de comfort van het dragen en het gebruiken van de sneaker. Het principe is gebaseerd op de binnenband van een fiets, een tube.