Nieuwe Sneakers logo

Home » Model » Adidas » Adidas Superstar

Adidas Superstar sneakers

556 sneakers gevonden

556 sneakers gevonden

Kies merk

Model

Doelgroep

Maat

Kleur

Het succesnummer van Adidas, de Superstar. Dit is een van de populairste sneakers. De sneaker maakt deel uit van de Originals lijn van Adidas. Op deze website vind je een selectie van alle uitvoeringen. Sorteer eenvoudig op prijs of op nieuwe release. Kies je een sneaker dan sturen wij je door naar de bijbehorende webwinkel. Je profiteert direct van alle sale items. Deze schoenen zijn niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld.

De Adidas Superstar het succesnummer voor dames & heren

Deze sneaker is populair bij zowel heren als dames. De schoenen zijn hetzelfde dus er kan direct voor de juiste maat worden gekozen. Wel kennen ze veel verschillende edities die specifiek voor dames of heren zijn. Zo is er de metallic editie of een uitvoering met glitters die veelal door vrouwen worden gedragen.

Kies uit alle kleuren en beschikbare maten

Naast de verschillende uitvoeringen kan er ook gekozen worden uit bijna alle kleuren. De meest gekozen zijn wit en zwart. Deze zie je hieronder. Uiteraard kan je ook kiezen uit roze, rood, groen, zilver, grijs en blauw. De maatvoering van de sneaker is opvallend. Vaak valt de sneaker net een halve maat kleiner uit, dit betekent dat je de Superstar het beste een een halve tot 2/3 groter dient te bestellen.

Superstar deluxe

Adidas superstar zwart retro

Je eigen Adidas Superstar ontwerpen?

Ook bij Adidas heb je de mogelijkheid om je eigen sneaker te ontwerpen. Wij hebben hiervoor een tutorial geschreven. Wij leggen je uit hoe je zelf deze sneakers kunt ontwerpen. Bekijk hier de tutorial.