Nieuwe Sneakers logo

Home » Adidas » Adidas Supercolor

Adidas Supercolor sneakers

0 sneakers gevonden

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Kies je sneaker

Adidas heeft er niet 1 maar 50 nieuwe sneakers bij. Dat wil zeggen, je kan de nieuwste sneaker in maar liefst 50 verschillende kleuren krijgen, de Adidas Supercolor. De nieuwste hype is sinds 27 maart in ons land verkrijgbaar en vliegt de deur uit. Dat is ook niet zo vreemd want de man achter dit plan is niemand minder dan Pharrell Wiliams. Deze Grammy-winnende zanger verkreeg in 2002 veel bekendheid door zijn samenwerking met Justin Timberlake. Daarna werkte hij met grote artiesten zoals Snoop Dogg, Jay-Z en Kanye West. Zowel met zijn band N*E*R*D als solo brak de jonge zanger door en hij is nu dan ook een begrip in de muziekindustrie.

Bekijk hier alle Adidas Supercolor sneakers! >>

Met een grote schare aan fans achter zich is het dus geen verrassing dat de Adidas Supercolor het meteen goed doet. Toch gaat het Pharrell en Adidas om de boodschap die achter de diversiteit schuil gaat. “Supercolor is a celebration of equality through diversity,” aldus Pharrell. Met andere woorden, door de Supercolor schoenen te dragen help je mee aan het eren van gelijkheid door onze diversiteit. De zanger duidt daarmee op huidskleur, seksuele voorkeur en geloof. Hij benadrukt dat alle schoenen, ongeacht de kleur, het zelfde behandeld worden. Iedereen kan lid worden van de Adidas Supercolor Club. Je hoeft alleen maar je favoriete kleur te kiezen.

Bekijk hier deze aparte editie van de Adidas Supercolor! >>

Adidas Supercolor kopen?

Wij hebben een selectie gemaakt van alle nieuwe en hippe Adidas Supercolor modellen! Je vindt hier schoenen die nergens worden aangeboden tegen de laagste prijs. Alle aanbieders zijn gecontroleerd zodat je veilig en extra voordelig kunt shoppen!

Gebruikte materialen voor de Adidas Superstar

De Adidas Supercolor sneaker is gebaseerd op het klassieke Superstar model. Een laag model sportschoen met een rubber neus. De schoen staat er al om bekend om materialen van zeer hoge kwaliteit te gebruiken. Dat is bij de Supercolor gelukkig niet veranderd. Voor deze schoen wordt een top leer gebruikt die op zeer professionele manier behandeld is. Hierdoor behoudt de schoen zijn kleur, ongeacht wat je er mee doet. Het is de kwaliteit die we van Adidas gewend zijn. De zool en de neus die bij het normale model off-white is, wordt bij de Adidas Supercolor mee gekleurd. Hierdoor krijg je dus één geheel.

De schoen wordt afgemaakt door een aantal zeer verfraaide details. Zo hebben de veters eindjes die bedrukt zijn met teksten als Tighten Up, Lace yourself etc. Op de hiel is een logo aangebracht dat Pharrell en Adidas combineert. De zool is door de zanger uitgekozen omdat het voetreflexzones kent. Dit is ter ondersteuning van je gehele lichaam en is gebaseerd op Oosterse geneeskunde. And last but not least; de voering is van een ademende stof gemaakt die beter bekend staat als Mesh. Geen zweetvoeten dus!

Check alle Supercolor releases

Wil jij je kast uitbreiden naar een te gekke regenboog, dan is dit dus je kans. De Supercolor is te verkrijgen vanaf €94,95. In Nederland is de sneaker op slechts een aantal plaatsen verkrijgbaar. Uiteraard kan je op de website van Adidas terecht voor alle kleuren en maten van de schoen. Wil je hem liever in het echt zien, dan zal je naar een officieel Adidas verkooppunt bij jou in de buurt moeten gaan. Wacht echter niet te lang, want voor je het weet is deze sneaker de nieuwste klassieker.