Nieuwe Sneakers logo

Home » Model » Adidas » Adidas Stan Smith

Adidas Stan Smith sneakers

619 sneakers gevonden

619 sneakers gevonden

Kies merk

Model

Doelgroep

Maat

Kleur

Wij hebben een selectie gemaakt van alle nieuwe en hippe Adidas Stan Smith modellen! Je vindt hier schoenen die nergens worden aangeboden tegen de laagste prijs. Alle aanbieders zijn gecontroleerd zodat je veilig en extra voordelig kunt shoppen!

Adidas Stan Smith kopen?
Voor de jongeren onder ons is de naam Adidas Stan Smith niet langer een begrip uit de sportwereld, maar eerder uit de wereld van sneaker. Toch was de man die in 1971 zijn naam verbond aan die van Adidas van origine een zeer bekend atleet. Stan Smith is een legende onder tennisspelers. Zo won hij onder andere Wimbledon en de US Open. Toch bleef het daar niet bij. Smith was namelijk ook heel actief in het dubbelspel en wist samen met zijn tennispartner, Bob Lutz, flink wat prijzen in de wacht te slepen.Toen Adidas in 1971 contact met Smith opnam, was hij al reeds 4 jaar opgenomen in de Tennis Hall of Fame. Dit laatste is een grote eer aangezien alleen de beste spelers hierin worden opgenomen. Zij worden niet alleen door hun talent gekenmerkt, maar ook door hun sportiviteit en vriendelijkheid. Het gaat dus om het totaalplaatje.

Met de naam van een legende aan zich verbonden bracht Adidas een lijn tennisschoenen uit die binnen de kortste keren ontzettend populair werd. Dat had echter niet alleen maar met de persoon te maken, maar ook met de schoen. De Adidas Stan Smith was namelijk de allereerste leren tennisschoen. Dat bracht dan ook heel wat vernieuwing met zich mee op het veld. Plotseling zag je de sportschoen overal, iets wat het leven van Stan Smith voorgoed zou veranderen.

Toch nam in jaren de populariteit een beetje af en zag je de tennisschoen steeds vaker op straat. Het veranderde langzaam aan in een streetsneaker. Alhoewel Adidas door ging met het produceren van de Stan Smiths’, was de sneaker weinig vernieuwend. Daar is nu dus verandering in gekomen.

Adidas Stan Smith comeback
Adidas komt terug met de nieuwste Stan Smiths’. Dat gaat gepaard met een hoop nieuwe patronen en zelfs nieuwe materialen. Daar blijft het echter niet bij! Adidas zou Adidas niet zijn als ze dit niet zouden combineren met iets unieks. Daarom heb je nu de mogelijkheid om jou Stan Smith helemaal te laten customizen. Je hebt de keuze uit verschillende soorten leer zodat je helemaal jouw eigen look naar voren kan laten komen. Of dit nu strak en gestroomlijnt is of met een krokkedillenprint, dat is aan jou. Ook kan je kiezen hoe je het logo wilt hebben, dit kan in verschillende kleuren. Kies je voor een soort gelijke kleur als de schoen is de kans uiteraard klein dat je het echt zal zien, maar helemaal weghalen is niet mogelijk. Daarnaast kan je nog spelen met de zool, de hiel en de binnenzool van de schoen. Sla nu dus je slag en ontwerp jouw Adidas Stan Smith.

Mocht je wat minder creatief zijn hoef je dus ook niet benauwd te zijn. Er zijn voldoende mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Er is voor ieder wat wils. Er zijn wilde prints of schoenen die meer richting de klassieke look gaan. Neem gewoon even een kijkje! De Stan Smith schoenen kan je vanaf €85 krijgen.