Nieuwe Sneakers logo

Home » Model » Adidas » Adidas NMD

Adidas NMD sneakers

287 sneakers gevonden

287 sneakers gevonden

Kies merk

Model

Doelgroep

Maat

Kleur

Adidas heeft een bewuste keuze gemaakt om te gaan werken met een aantal sub labels. Onder deze labels brengt deze Duitse gigant een aantal verschillende lijnen qua kleding en schoenen op de markt. Onder het label “Adidas Originals” heeft Adidas vrij recent de Adidas NMD lijn gelanceerd. We hebben het hier uiteraard over sneakers. En als deze Duitse grootmacht een nieuwe sneakerlijn op de markt brengt, dan is het zeker dat deze kan rekenen op onze warme belangstelling.

De Adidas NMD is een ultramoderne sneaker
Maar hoe modern de schoen ook mag zijn, hij is wel gebaseerd op een aantal historische modellen van Adidas. Dit kan natuurlijk ook niet anders als je geïntroduceerd wordt onder het label “Adidas Original”. De Adidas NMD heeft kenmerken van de Boston Super, Micropacer en Rising Star. Stuk voor stuk ware iconen van Adidas. Het verleden moet je nooit verloochenen en dat weet een merk als Adidas als geen ander. Het resultaat van dit alles…..een mega dikke sneaker waarvan we nu al met zekerheid durven te stellen dat het een klassieker gaat worden.

En in een dikke sneaker wil jij natuurlijk gespot worden door jouw vrienden. De Adidas NMD is gemaakt voor de urban nomade van tegenwoordig. De Adidas NMD wil maar één ding en dat is met jou erop uit. Of het nu gaat om lekker chillen met jouw vrienden of om het dagelijks dragen naar werk, school of studie, de Adidas NMD is er meer dan klaar voor. Er is grote zorg besteed aan de gebruikte materialen. Dit dient maar één doel en dat is zorgen voor een optimaal draagcomfort. Deze sneaker is gemaakt van zogenaamd “primeknit”. Primeknit is in de basis niets anders dan een gebreid stuk textiel dat in elke gewenste vorm gemaakt kan worden. Het is een vervanger van bijvoorbeeld leer of suède. Dit materiaal is niet alleen erg soepel, het is ook licht van gewicht. En de hedendaagse sneaker moet qua gewicht in elk geval zo licht mogelijk zijn.

De drie strepen van het merk Adidas
Een Adidas NMD is natuurlijk geen echte Adidas zonder de kenmerkende drie strepen van het merk. Uiteraard vind je deze duidelijk zichtbaar aan de zijkant van de schoen. Maar Adidas is zo trots op zijn Adidas NMD dat er voor meer branding is gekozen. Zo heeft deze schoen tags op de hiel, de tong en op de zijkant van de zool. Over de zool gesproken. De NMD heeft een een zogenaamde “Boost” zool. Boost is één van de nieuwste door Adidas ontwikkelde technieken en zorgt voor een optimale demping tijdens het lopen.
Wij zijn het erover eens. De Adidas NMD is een waar sieraad dat er gewoon om vraagt om te worden gedragen. Deze sneaker is inmiddels volop verkrijgbaar in diverse kleuren en varianten. Wij zijn ervan overtuigd dat we deze schoen veelvuldig in het straatbeeld zullen spotten. Het kan bijna niet anders dan dat je deze mening deelt. Want jij bent toch ook een echte sneakerliefhebber? Check snel onze site om jouw paar van de Adidas NMD te scoren!