Nieuwe Sneakers logo

Home » Adidas » Adidas Neo

Adidas Neo sneakers

0 sneakers gevonden

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Kies je sneaker

Wij hebben een selectie gemaakt van alle nieuwe en hippe Adidas Neo modellen! Je vindt hier schoenen die nergens worden aangeboden tegen de laagste prijs. Alle aanbieders zijn gecontroleerd zodat je veilig en extra voordelig kunt shoppen!

Bekijk alle Adidas Neo modellen

Bekijk de laatste Adidas Neo sneakers bij Zalando.nl!

Adidas Neo design

De Adidas Neo is een alledaagse hippe sneaker. De Neo wordt gekenmerkt door het mooie eenvoudige model. De schoen heeft als grootste pluspunt de prijs. Het is de hipste merk sneaker in een betaalbare prijsklasse. Ben je benieuwd naar een overzicht van alle trendy Adidas Neo sneakers? Adidas is een merk dat graag met zijn tijd mee gaat. Al 115 jaar lang staat zij daardoor klaar voor atleten. Zij zorgt ervoor dat zij het juiste schoeisel hebben zodat ze in weer en wind hun prestaties kunnen neerzetten. Toch houdt het merk ook rekening met de mensen die haar kleren en schoenen op straat dragen. Zij heeft dit altijd ondersteund en zelfs gepromoot, waardoor Adidas een zeer groot aandeel heeft in hoe de streetstyle tot stand is gekomen.

Adidas gaat nu nog net een stapje verder. Zo bracht ze de Adidas Neo lijn uit. Met deze lijn richt Adidas specifiek haar pijlen op het jongere publiek. Zij speelt in op hun sociale behoefte en de sociocultuur waar zij zich in bevinden. Hiermee is Adidas naast het sportmerk nu ook een modemerk geworden.

Ontwerp van de Adidas Neo

De Neo lijn is verfrissend en heeft een leuke twist. Het kan haast gezien worden als een tweede label onder het grote merk zelf. Zo heeft Neo bijvoorbeeld een collectie die geïnspireerd is door de voetballer David Beckham. Deze verbond vol trots zijn naam aan het label en voorziet ook zijn kinderen van, onder andere, de schoenen. Hiermee worden jongeren gerustgesteld. Het is cool en modieus om Adidas te dragen. Die boodschap is duidelijk.

David Beckham is overigens niet de enige ster die zijn enthousiasme over de lijn heeft geuit. Zo kan Adidas onder andere rekenen op de steun van zanger Justin Bieber. Die tekenden een contract om twee jaar lang mee te helpen aan een collectie die gebaseerd was op zijn smaak en stijl. Ook zijn ex, actrice Selena Gomez, bleef niet achter en bracht haar collectie uit. Zij drukte daarop echt haar eigen stempel en bracht een stukje mode en accessoires naar het huis Adidas.

Er wordt op nog meer manieren rekening gehouden met jongeren. Zo bevatten de meeste kledingstukken speciale vakjes voor MP3 spelers, mobiele telefoons en hebben ze gaatjes voor de koptelefoon. Zo kan je overal je muziek mee nemen en altijd online zijn.

Adidas Neo variatie

Uiteraard kent de lijn ook een zeer grote variatie aan schoenen. Dat is toch nog altijd het kenmerk van Adidas. Ook hier gaat zij weer mee met de jeugd, maar blijft Adidas door het ontzettend brede aanbod. Zoveel smaken, zoveel keuzes. Zo zijn er bijvoorbeeld lage instappers die te vergelijken zijn met bootschoentjes. Heb je liever een schoen met klittenband, kan je ook bij Neo terecht. Hoge sneakers, in de stijl van Marty Mcfly, zijn tevens ook razend populair. Precies wat de film Back to the future voorspelde, tot het juiste jaar aan toe.

De Adidas Neo lijn is dus vernieuwend en ontzettend trend zettend. Door het hoge gehalte aan bekende gezichten zal het ook zeker zijn doelgroep weten te bereiken. Die zullen op hun beurt zonder meer extra hard hun best doen om de lijn te volgen. Het pluspunt is dat Adidas rekening houdt met de bijpassende kleinere portemonnee. Producten uit de Neo lijn blijven, ook voor de jongeren onder ons, betaalbaar.