Nieuwe Sneakers logo

Home » Adidas » Adidas EQT

Adidas EQT sneakers

35 sneakers gevonden

35 sneakers gevonden

Kies je sneaker

Filter op

Adidas is een merk dat groot respect heeft voor het verleden. Uiteraard ook voor het eigen verleden en helemaal als het gaat om populaire en succesvolle modellen sneakers. Het verleden wordt vaak gebruikt voor het heden en deze filosofie beheerst Adidas tot in de puntjes. Zo ook bij de Adidas EQT. De Adidas EQT is van oorsprong een klassieke runner, maar de grens tussen een runner en een sneaker is er vandaag de dag eigenlijk niet meer.

EQT staat voor Equipment en betekent onder andere “uitrusting”.

De Adidas EQT is dan ook uitgerust voor veel verschillende doeleinden. Uiteraard kun je hier prima mee hardlopen, maar deze dikke sneaker misstaat ook niet als casual sneaker onder je dagelijkse kloffie. Wil je de blits maken en jouw vrienden laten zien dat je geheel van deze tijd bent door oog te hebben voor trends en details? Ook dan is de Adidas EQT jouw sneaker.

De Adidas EQT is in mega veel variaties en colorways te koop. Er zijn zelfs een aantal specials uitgebracht die een ode brengen aan top marathonsteden. Onder andere krijgen steden als Boston en Tokyo zo een sneaker die (deels) is vernoemd naar hen. Wat ons betreft is de meest dikke sneaker uit deze special range de Adidas EQT Support 93 London. Een schoen die je gewoon even moet checken. Adidas kwam voor het eerst de markt op met de EQT in het jaar 1993. Deze schoen heeft zeker invloed gehad in de runnerswereld. De EQT ziet er namelijk niet alleen prachtig uit, het draagcomfort is ook nog eens ronduit uitmuntend te noemen. Natuurlijk staat de tijd niet stil en zijn er sinds 1993 veel ontwikkelingen geweest wat betreft materiaal en techniek. De huidige generatie EQT voldoet dan ook aan alle eisen die jij als sneakerliefhebber aan een vette sneaker stelt. De schoen is extreem licht van gewicht. Dit gaat niet ten koste van de stabiliteit en demping van de schoen. De speciale Boost-technologie is hier medeverantwoordelijk voor. Voor voldoende ventilatie wordt gezorgd door het gebruik van mesh. Dit is een luchtdoorlatende stof die er ook nog eens erg goed uitziet. De zool heeft een zogenaamd rasterprofiel dat ervoor zorgt dat je altijd een goede grip hebt.
Een Adidas sneaker is natuurlijk geen Adidas sneaker zonder de wereldbekende drie strepen, het kenmerk van dit grote sportmerk.

Ook op de Adidas EQT ontbreken deze drie strepen niet en vindt je deze op de zijkant van sneaker. De overige branding vindt je op de hiel van de schoen en uiteraard op de tong van de schoen. Door het dragen van de Adidas EQT laat je zien dat je weet wat stijl is en laat je zien dat jij de trend set in plaats van volgt. Er is zowel een dames -als een herenlijn van de EQT. Zet ook de trend en scoor hier jouw paar uit de Adidas EQT lijn!