Nieuwe Sneakers logo

Home » Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wat is nieuwesneakers.nl?

Nieuwesneakers is de sneaker zoekmachine! Wanneer je op zoek bent naar een nieuw paar sneakers is nieuwesneakers de website waar je je zoektocht start!

Op onze website vind je een compleet aanbod sneakers. De sneakers die we voor jou selecteren zijn te koop bij diverse webwinkels. Heb je een mooie sneaker gevonden? Dan sturen wij je door naar de deze webwinkel. De winkels die wij selecteren hebben een grote staat van dienst en zijn veilig.

We zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte blijft van alle nieuwe releases en de laatste trends op sneaker gebied. Wanneer je ons volgt op sociale media blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste trends.

Heeft Nieuwesneakers.nl een winkel?

Nee, wij hebben geen winkel. Wij selecteren het aanbod van andere webshops en zorgen ervoor dat je makkelijker kunt zoeken. Je koopt de sneakers bij de webwinkels.

Heb je vragen of suggesties?

Heb je voor ons een gouden tip? Of kunnen we je ergens mee helpen? Laat het ons dan weten! Stuur even een mailtje naar contact@nieuwesneakers.nl of laat een berichtje achter!

Ik zoek een sneaker maar kan hem niet vinden op nieuwesneakers.nl

Jammer dat je de gewenste sneaker niet kunt vinden! Wanneer je ons een mailtje stuurt met de sneaker die je zoekt gaan wij je helpen! Laat het ons dus weten. Ons aanbod ververst elke dag, dus staat je sneaker er vandaag niet op, kom dan morgen terug en zoek nog een keer! Wellicht vind je nu wel het gewenste model.

Ik wil graag meer informatie over een bestelling of retour

Wij versturen je bestelling niet zelf. Dit doet de webwinkel waar je je sneaker uiteindelijk hebt besteld. Heb je vragen over je bestelling dan kan je contact opnemen met deze winkel. Weet je niet hoe je contact op moet nemen met de webwinkel? Stuur ons dan even een mailtje op contact@nieuwesneakers.nl zodat we je kunnen helpen.

Kan ik veilig surfen op nieuwesneakers.nl?

Zeker! Wij doen er alles aan om deze website zo veilig mogelijk te maken. Wil je meer informatie over hoe we dit doen? Check dan even onze privcay policy.

Jouw artikel op nieuwesneakers.nl?

Heb je een leuk artikel geschreven of wil je meeschrijven over de nieuwste sneakers? Laat het ons even weten! Wellicht kunnen we samenwerken.

Is het mogelijk om te adverteren op nieuwsneakers.nl?

Misschien is het mogelijk! Waarom misschien? Wij staan alleen adverteerders toe die toegevoegde waarde brengen aan onze bezoekers. Heb je een product of dienst die aansluit bij onze website? Neem dan even contact met ons op.

Top